Despre noi

Daca sunteti in cautarea unei firme de curatenie, ati ajuns unde trebuie. Noi suntem firma de curatenie potrivita pentru dumneavoastra. Suntem specializati in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru birouri, locuinte, magazine, depozite, gradini sau fatade.
Dispunem de o echipa tanara, eficienta, personal instruit si de incredere care presteaza servicii de curatenie cu profesionalism, seriozitate si rigurozitate. Tot personalul nostru este angajat permanent, cu cazier, analize si protectia muncii la zi. Echipa noastra este formata din experti in curatenie, pregatiti sa va ofere un mediu curat in locuinta sau la spatiul de lucru.
Obiectivul nostru este sa oferim servicii de curatenie de inalta calitate, adaptate necesitatilor spatiului dumneavostra. Suntem echipati cu aparate profesionale corespunzatoare pentru servicii de curatenie diverse.
Prin serviciile de curatenie pe care le oferim va asiguram un mediu curat si igienizat in care sa va desfasurati activitatea sau sa va relaxati alaturi de familie si prieteni. Un spatiu curat creste calitatea vietii si influenteaza in mod pozitiv atat starea de sanatate, cat si cea de spirit.

Oferim urmatoarele servicii

Curatenie birouri
Curatenie cabinete medicale
Curatenie restaurante
Curatenie dupa petreceri
Curatenie showroom, expozitii
Curatenie la domiciliu
Curatenie gradinite
Curatenie dupa constructor
Curatenie scari de bloc
Curatenie de intretinere si menaj